5 Kasım 2013 Salı

YORUMSUZ...

Bugün yine keyiflendik....

Berard Eğitimi alan Baran'ımızın annesi dediler ki:

"Ayşegül hanım söylenecek çok şey var düşünceler çok uzun buraya sığmaz hepsi, kısaca söylemek gerekirse bir akşam babası öğretmenini aradı Baran'ın ödevi hakkında bilgi almak için daha ödevi sormadan öğretmen konuşmaya başladı Baran bu sene çok iyi daha iyi dinliyor ve derse katılıyor, okuması çok hızlanmış,branş derslerine giren öğretmenlerde özellikle baran için konuşmaya geldiler ingilizce speaking dersinde özellikle çok başarılı ve buna benzer bir sürü şey söyledi. Evdeki durumda bahsedecek olursak kısaca Baran artık benim sadece oğlum değil çok yakın arkadaşım............."

Berard Eğitimi alan ikizlerimizin annesi dediler ki:

"Öğretmenleri çocuklarıma inanamayarak bakıyormuş. Size ne oldu böyle diyorlarmış. Daha önce yerinde duramıyordunuz şimdi ders dinliyorsunuz nasıl olabilir diyorlarmış. Özel ders öğretmenleri artık dinliyorlar ve anlattıklarımı anlıyorlar diyormuş.... Artık evde sürekli kontrol etmek zorunda kalmıyorum. Kendileri odalarına girip ders çalışıyorlar. 6 ay tamamlanınca biz ikinci kez gelmek istiyoruz..."

Aynı öğrencileri tanıyan bir aile dostları dedi ki:
 " O kadar sevdiler ki sizin ofisi ve eğitimi bitmesine yakın nerdeyse ağlayacaklardı..."

Bir ASM konuğu gönüldaşımız dedi ki:)

Asm yasam koclugu gercekten ınanılmaz keyıf verıcı bır yer,gıdıyorsunuz daha kapı acıldıgında pozıtıf bır enerjı sızı anında sarıyor , Vakıt nasıl gecıyor hıc anlamıyorsunuz ,ben daha hıc gıtmedım dıyen varsa tek bır şey soyluyorum " cok şey kaçırıyorsun dostum"


TEŞEKKÜRLER

4 yorum:

  1. Berard eğitimi sadece otizmli çocuklara mı uygulanıyor?
    Bu konuda bilgi alabilir miyim Sevgili Ayşegül...

    YanıtlaSil
  2. :) 3 yaşını tamamlamış sağlıklı kulaklara sahip herkese uygulanabilir. Üstelik uygulaması çok kolay, bilimsel, eğlenceli, keyifli, etkin bir eğitim. Hiç bir olumsuz yan etkisi yok. Ama eğitimden çok hoşlanıp tekrar gelmek istemeleri gibi sorunlar olabiliyor :)

    YanıtlaSil
  3. Oğlum oa kadar hareketli ki (hiperaktif değil) özellikle 1.sınıfta öğretmeni çok zorlandı, herkesten önce yazıp sınıfta dolaşıyordu.Bu yıl daha iyi ancak sürekli hareket halinde olmasına rağmen öğretmeninin söylediği her şeyi duyabiliyor.İnsan aynı anda birçok kontrol alanına sahip olabilir mi?
    Siz de bazı ebeveynlerin olumlu cümlelerinden bahsedince merak uyandırdı bende.

    YanıtlaSil
  4. Denemeye değer derim :))

    YanıtlaSil